Jan Otte

Bestuurder, Jacobus Fruytier scholengemeenschap, Apeldoorn - Rijssen - Uddel

Coachtraject

Als Jan je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Jan

Als leidinggevende en als coach geniet ik ervan als mensen (en hun organisatie) in hun context groeien. Vaak gebeurt dat als we de antwoorden vinden op vragen die we niet altijd direct aan ons zelf stellen. Als we zicht krijgen op ons innerlijke landschap en op hoe dat zich verhoudt tot de wereld om ons heen. Dan gaan we zien wat ons is gegeven en wat onze uitdagingen zijn.

Werkervaring

Bestuurder in het voortgezet onderwijs.
Als leidinggevende in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (als onderwijskundig beleidsadviseur) in het wetenschappelijk onderwijs heb ik ruim 30 jaar ervaring. Vanaf 2011 ook bestuurlijke ervaring als lid van het college van bestuur.
Daarnaast heb ik bijna 20 jaar ervaring als (deeltijd) geestelijk verzorger in de Geestelijke Gezondheidszorg.

Wat kenmerkt Jan als coach

Gericht op de groei van mensen in hun eigen context en werkomgeving. Oplossings- en mensgericht.
Oog voor de trage vragen van het leven: zingeving en zinverlening. Vanuit de kernwaarden van onze school: Visie, Vrijheid, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid, Verantwoording en Verbinding.

Wat Jan inspireert

Mijn motivatie om in het onderwijs en in de GGZ te werken is steeds weer een bijdrage te mogen leveren in het mensen tot hun bestemming te laten komen. In de loop van de jaren werd die drive verbreed omdat ik zie dat ook teams en organisatie groeien als mensen zich ontwikkelen.