Rieka Tuinstra

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Stichting Onderwijsgroep Zuidwest-Drenthe, Meppel

Coachtraject

Als Rieka je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Rieka

Als ervaren schoolleider weet ik hoe belangrijk het is om te kunnen praten over situaties en problemen waar je in je werk tegenaan loopt. En dan niet te praten om het praten, maar te praten met een (nieuwsgierige) vraag: Hoe komt het dat... Waardoor lukt het me (niet)... Waarmee kan ik....Een vraag waarmee je, samen met mij, op zoek gaat naar hoe je een oplossing kunt formuleren en hoe je daarmee kunt gaan oefenen.
Een coachgesprek biedt de rust en ruimte om uit de drukte van alledag even stil te staan bij wat jou drijft, wat jou inspireert en wat je te leren hebt.

Werkervaring

-MBO docent
-VO-Raad projectmedewerker (Specifiek beziggehouden met de professionele ontwikkeling van schoolleiders in relatie tot kwaliteitszorg)
-VO docent
-schoolleider VO (HAVO, VWO, ISK) (integraal verantwoordelijk voor onderwijs, personeelszorg, kwaliteitszorg en planning & organisatie)
-Directeur Onderwijs en Personeel

Wat kenmerkt Rieka als coach

Als coach vind ik het essentieel dat jijzelf aan het roer van je eigen ontwikkeling staat. Ik help je om op koers te blijven door prikkelende vragen te stellen, creatieve werkvormen te gebruiken en gebruik te maken van de (buiten)ruimte.
ik schroom niet om je te confronteren...maar met mildheid.

Wat Rieka inspireert

Geen glans zonder wrijving!