Ina Everts

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, CS Vincent van Gogh , Assen

Coachtraject

Als Ina je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Ina

Ik geloof in de kwaliteiten van ieder mens. Ik ben niet alleen voor mijzelf op deze wereld, maar wil ook graag van betekenis zijn voor de ander. Als managementcoach kan ik van betekenis zijn voor de ander door gerichte aandacht te geven, goed te luisteren en open vragen te stellen. De coachee probeer ik daarbij te stimuleren om vanuit zichzelf de feiten, emoties en beleving te leren (her)kennen.
Ik geloof altijd in de potentiële mogelijkheden van de coachee en wil samen met de coachee zijn bewustzijn vergroten. Daarbij stimuleer ik het zelf reflecterende vermogen van de coachee.

Werkervaring

• Eindverantwoordelijke leidinggevende in het voortgezet onderwijs: Mijn stijl van leidinggeven kenmerkt zich door situationeel leidinggeven, waarbij coachend leidinggeven duidelijk aanwezig is.
• Lid visitatiecommissie: Werkwijze is op basis van waarderende onderzoek.
• Managementcoach sinds 2014

Wat kenmerkt Ina als coach

De verbinding tussen mij een de coachee, die zich kenmerkt als een ondersteunende relatie is kenmerkend voor mij. Het gaat daarbij niet om het wat er gebeurt is, maar om hoe iets gebeurt is en wat dat voor de coachee betekent.
Ik ben geen probleemoplosser, maar een klankbord die de coachee meer bewust maakt, zodat hij zich verder kan ontwikkelen. Door het stellen van de juiste vragen en nieuwsgierig zijn in de ander nodig ik de coachee uit om te reflecteren op zijn ingebrachte casus.

Wat Ina inspireert

De ander, de coachee : Als de ander vanuit zijn/haar eigen kracht met plezier naar zijn/haar werk gaat en geniet van het leven.
Beweging is een woord dat mij kenschetst en ook zichtbaar is tijdens het coachen.