Jan-Paul Beekman

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Stichting Spinoza Lyceum , Amsterdam

Coachtraject

Als Jan-Paul je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Jan-Paul

Ik ben een coachend leider en probeer het beste uit mensen te halen door samen op zoek te gaan naar de drijfveren en de passie voor het onderwijs. Door mijn ruime ervaring als schoolleider en bestuurder kan ik een kleine bijdrage leveren aan het verbeteren van het leiderschap binnen het onderwijs

Werkervaring

Op dit moment ben ik rector-bestuurder van de Stichting Spinoza Lyceum in Amsterdam. De Stichting bestaat uit twee dalton-scholen, te weten het Spinoza Lyceum en Spinoza20first, een nieuwe school gebaseerd op ontwerpend en onderzoekend leren. Ik ben vanaf 2000 als schoolleider aan de slag gegaan en heb veel ervaring opgedaan op verschillende scholen door het land. Op linkedIn kun je meer informatie hierover vinden.

Wat kenmerkt Jan-Paul als coach

Ik ga graag samen met jou op zoek naar je drijfveren en passie voor het onderwijs en van daaruit proberen we samen richting te geven aan je leervraag.
Mijn passie is de leerling en ik ben op zoek naar hoe leerlingen en wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de telkens veranderende maatschappij. Zij zijn de toekomst en wij kunnen hen op weg helpen.

Wat Jan-Paul inspireert

Ik leer van de leervragen die de coachees inbrengen. Ik merk dat ik, ondanks dat ik inmiddels de nodige ervaring heb opgebouwd, telkens weer nieuwe dingen leer. Dat is voor mij zeer waardevol.