Ber Leurink

Schoolleider uit het middenmanagement, Stichting ZAAM en interim schoolleider, Zaandam en wisselend

Coachtraject

Als Ber je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Ber

De sleutel voor ontwikkeling bevindt zich volgens mij in iemands talent (bevlogenheid), binnenwereld en beleving. Coaching is wat mij betreft het binnengaan en verkennen van deze lagen in iemands persoonlijkheid. (Werk)omstandigheden worden daardoor betrekkelijk(er).

Werkervaring

Op drie scholen ben ik afdelingsleider geweest, eerst in de brugklas en vervolgens in de havo- en vwo-bovenbouw. Schoolbrede portefeuilles en vraagstukken hebben ook mijn interesse. Ik ben sterk in onderwijs, kwaliteitszorg en professionalisering. Ik maak deel uit van de stuurgroep Global Citizen Netwerk (Nuffic),
Kerkelijke en pastorale betrokkenheid (jeugdwerk) zijn een rode draad in mijn leven; meer recent de vrijmetselarij.

Wat kenmerkt Ber als coach

Ik ga ervan uit dat iemand met een coachvraag veel brandstof (talent) met zich meebrengt. Samen met de benodigde zuurstof (de omstandigheden op je school) en een warmtebron of ontsteking (je motivatie) wil ik door het stellen van goede vragen bevorderen dat er ergens in jou (opnieuw?) een vuur tot ontbranding komt.

Wat Ber inspireert

Ik hou van het open gesprek, van verkenning en van analyseren van complexe lagen, zaken en sferen in iemands persoonlijkheid.
Het is onze gezamenlijke kunst om jouw interne hulptroepen in te roepen.