Kathrin Gumbmann

Schoolleider uit het middenmanagement, Gumbmann interim-leider en coach, Randstad

Coachtraject

Als Kathrin je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Kathrin

Coachee zijn betekent in mijn ogen dat je wilt leren en jezelf wilt (blijven) ontwikkelen. Samen met mij als coach reflecteren op je gedrag als leider is een goede manier om de zaag scherp te houden. Ik help je daar graag bij door goed naar je luisteren en je de juiste vragen te stellen. Jij bepaalt je doelen en samen verkennen we de weg ernaar toe.

Werkervaring

Ik heb ervaring als teamleider, docent en docentencoach in het vo. Ben zelf begonnen als zij-instromer. Tot mijn veertigste heb ik gewerkt als communicatie manager in het bedrijfsleven. Ook daar heb ik ervaring opgedaan als leider.

Wat kenmerkt Kathrin als coach

Ik sta met twee benen op de grond. Mede door mijn eigen multiculturele achtergrond en de daarbij horende kennis van diverse talen en culturen heb ik een goed ontwikkeld inlevingsvermogen. Ik ben een coach die nieuwsgierig is naar jouw visie en naar hetgeen je ermee wilt bereiken.

Wat Kathrin inspireert

Mijn motto: begrijp je kansen en doe er vervolgens iets mee!