Arno van Stippent

Schoolleider uit het middenmanagement, Canisius College, Nijmegen

Coachtraject

Als Arno je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Arno

Ooit ben ik het onderwijs ingegaan om leerlingen te helpen, later vond ik het vooral mooi om enerzijds een organisatie te creëren waarin leraren goed konden functioneren en anderzijds de ruimte kregen om zich te ontwikkelen. De laatste jaren heb ik ervaren hoe essentieel hierin de houding is van de leidinggevende.
Wie ben jij als leidinggevende, wat is je persoonlijke stijl van leidinggeven en waarin zou je je nog verder willen ontwikkelen.

Werkervaring

Ik heb zowel ruime ervaring als eindverantwoordelijk locatiedirecteur van een vmbo-locatie als ervaring in het middenmanagement van een school met een Vwo-Havo-Mavo afdeling.
Daarnaast heb ik bovenschools als projectleider enkele projecten geleid waaronder invoering van nieuw taakbeleid en voorbereiding van samenvoeging van twee locaties.

Wat kenmerkt Arno als coach

Hoewel je deskundigheid als coach vooral blijkt uit de vragen die je stelt, ben ik er ook niet vies van om af en toe gewoon eens te sparren en soms te adviseren als daarom wordt gevraagd.

Wat Arno inspireert

"wie inspireert tot goede daden is groter dan die ze zelf volbrengt"
Wat is er mooier voor een leidinggevende dan het zien van collega's die trots zijn op hun school en op hun werk.
Iedere leidinggevende wil het beste voor zijn school, maar "als je gouden eieren wil, moet je goed voor de ganzen zorgen".