Gert ten Hove

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, CSG het Noordik, Almelo

Coachtraject

Als Gert je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Gert

Voor en tijdens de opleiding managementcoach heb ik met name een aantal docenten en teamleiders begeleid met leiderschapsvraagstukken. Hoe geef ik richting aan mijn eigen functioneren? ik ben iemand die makkelijk een gesprek aangaat, vlot het contact maak en vanuit mijn ervaring mensen en professionals kan helpen een stap te maken in hun verdere ontwikkeling.

Werkervaring

ik ben jaren werkzaam geweest als docent Frans in zowel de onderbouw als bovenbouw van het HAVO/VWO. Na een periode als teamleider heb ik als adviseur vele scholen en leidinggevenden begeleid als onderwijsadviseur bij KPCgroep. Op dit moment werk ik als eindverantwoordelijk schoolleider HAVO/VWO voor CSG het Noordik te Almelo, en doe dit nu al voor het 7e jaar met veel plezier.

Wat kenmerkt Gert als coach

aandacht voor de vraag achter de vraag. Ik ben altijd op zoek naar het goede in de mens, uiteindelijk willen we allemaal het beste voor ons zelf en voor de ander. Hoe kan ik daar samen met de coachee nu harmonie in vinden.

Wat Gert inspireert

Ik word geinspireerd door mensen die de wereld echt een beetje mooier willen maken, als ik daar bij kan helpen, dan inspireert me dat