Wanda Kasbergen

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Stichting Pallas, Uden/ Nijmegen

Coachtraject

Als Wanda je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Wanda

Ik ben iemand die graag vanuit verschillende perspectieven naar een vraagstuk kijkt. Als je een vraagstuk goed in beeld krijgt krijg je ook zicht op de oplossingen die bij jou passen. Dit vind ik interessant aan coaching.

Werkervaring

Ik ben in het onderwijs gestart als kunstdocent en na zeven jaar rector nu net gestart als bestuurder bij Pallas, een stichting met zeventien basisscholen. Daarvoor ben ik zeven jaar rector geweest bij het Karel de Grote College in Nijmegen. Ik ben een bevlogen onderwijsontwikkelaar. Hoe kinderen en mensen zich ontwikkelen heeft mijn interesse.

Wat kenmerkt Wanda als coach

Een open geïnteresseerde houding. Creativiteit, doortastendheid en met aandacht bij wat de coachee kan helpen naar een nieuw inzicht.

Wat Wanda inspireert

Reiziger, de weg dat zijn jouw sporen en niets anders
Reiziger, er is geen weg, de weg maak je zelf door te gaan
(Antonio Machado 1875-1939)

Ieder mens volgt zijn eigen weg, soms is het goed om even stil en te onderzoeken welke weg zich achter jou gevormd heeft en of dit nog wel de weg is die je wilt volgen.
w.kasbergen@stichtingpallas.nl