Maria van Hattum

Bestuurder, Achterhoek VO, Doetinchem

Coachtraject

Als Maria je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Maria

Ik ben een nieuwsgierige en creatieve coach die bekend staat om haar prikkelende en uitdagende stijl. Iedere coachee heeft een eigen verhaal. Daar gaan we naar op zoek. De antwoorden die je zoekt zijn er vaak al.

Werkervaring

Ik ben al 7 jaar bestuurder (eerst in Amersfoort en nu in de Achterhoek) en heb alle facetten van het onderwijs (vanaf het docentschap) meegemaakt. Veel reflecteren en dus willen leren heeft mijn ontwikkeling gestimuleerd. Coaching speelde daar een grote rol in. Het is niets meer of minder dan, samen met een ervaren begeleider, op zoek gaan naar de antwoorden op je vraagstukken. Jij bent altijd zelf eigenaar en in the lead. Het is mooi om nu zelf als coach daar anderen in te ondersteunen.

Wat kenmerkt Maria als coach

Ik ben een energieke coach die graag luistert en graag vraagt. Ik ben resultaatgericht en zal een coachee ondersteunen in de zoektocht naar 'de echte vraag'. Wat is er aan de hand? Waar heb je nu echt last van? Wat houdt je tegen? Coaching is een spannende reis waar je samen aan begint.

Wat Maria inspireert

Ik ben altijd weer verrast door de onvoorstelbare kracht die er in mensen schuilt. Als coach breng je structuur aan, vraag je door als het spannend wordt, geef je richting aan de analyse, maar het is altijd de coachee zelf die het licht ziet, die snapt waar het naartoe moet. Daar blijf je als coach buiten, want iedereen heeft zijn eigen werkelijkheid. Maar wat kan ik genieten van de groei van een coachee!