Ger Vennegoor

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Twents Carmel College, Oldenzaal

Coachtraject

Als Ger je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Ger

Graag deel ik mijn ervaring als schoolleider en -voorheen- trainer, coach en onderwijsadviseur met collega's in het VO.
Als coach richt ik me helemaal op de collega die coaching ontvangt, waarbij zijn of haar vraag centraal staat.Ik doe mijn best om zonder oordeel of innerlijke overtuiging naar de coachingsvraag te kijken.

Werkervaring

Ooit als docent begonnen (Nederlands en Duits), doorgegroeid naar schoolleider in diverse sectoren van het onderwijs en -later- naar onderwijsadviseur. Nu sinds 3 jaar weer terug in de praktijk (VO - havo/vwo) als directeur van twee locaties binnen het Twents Carmel College.

Wat kenmerkt Ger als coach

Ik richt me op de coachee, breng mijn ervaring in zonder dat ik adviezen geef en ik maak graag gebruik van modellen die de coachee verder helpen.

Wat Ger inspireert

Nu ik weer terug ben ik de praktijk word ik vooral geïnspireerd door de ontwikkeling die onze leerlingen doormaken en daar ben ik graag bij betrokken. Ook de ontwikkeling van collega's vind ik waardevol en ik vind het mooi om ook daar een bijdrage aan te leveren.