Alphons den Heijer

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, christelijk lyceum Zandvliet , den Haag

Coachtraject

Als Alphons je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Alphons

Ik heb veel mogen doen in het onderwijs, mooie dingen, uitdagingen. Ik heb veel geleerd, vooral over mijzelf en de mensen waar ik mee werk. Het coachen komt op het juiste moment. Het voelt als een volgende stap om te worden wie je bent.

Werkervaring

Ik ben nu rector van het christelijk lyceum Zandvliet. Daarnaast train ik bij de huisacademie van Lucas onderwijs een groep ambitieuze teamleiders die schoolleider willen worden. Ik heb ruime ervaring op diverse scholen op alle terreinen van het schoolleiderschap.

Wat kenmerkt Alphons als coach

Mijn examinator bij BGL noemde mij een associatieve coach. Ik doe vaak het net even iets anders, probeer goed te luisteren en te voelen. Echt contact maken, oprecht nieuwsgierig zijn en er helemaal voor willen gaan. Samen met de coachee zoeken naar de levensthema's, op zoek naar bewustwording en zelfsturing.

Wat Alphons inspireert

Sensitief, invoelend en met veel humor, passie en enthousiasme, doe ik alles wat ik doe, ook het coachen. Vanuit intuïtie, gekoppeld aan een flink stuk ervaring en kennis, ga ik graag samen op zoek naar jouw kracht, jouw kwetsbaarheid, jouw weg.