Mark Daalderop

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Kandinsky College , Nijmegen

Coachtraject

Als Mark je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Mark

Als coach werk ik op diverse manieren om aan te sluiten bij de coachvraag, maar altijd vanuit de blik op een positieve ontwikkeling. Op die manier kijken we vooral naar wat goed gaat en wat je wil bereiken en hoe je dat voor elkaar krijgt.

Werkervaring

Ik werk sinds 1996 in het onderwijs. Ik ben begonnen bij het Luzac College waar ik in 1998 een leidinggevende functie kreeg. Sinds 2006 ben ik werkzaam in het reguliere onderwijs, eerst al afdelingsleider en sinds eind 2007 in een directiefunctie bij in totaal 3 scholen.

Wat kenmerkt Mark als coach

Ik kan goed luisteren, aansluiten, doorvragen en samen met de coachee op zoek naar de passende stappen waarbij ik aansluit bij wat de coachee nodig heeft. Het gaat niet om wat ik er van vind, het gaat er om wat de coachee nodig heeft.

Wat Mark inspireert

Ik heb grote bewondering voor Mandela, die zonder wrok en oordeel is gaan handelen toen hij weer vrij kwam. Dit oordeelloze probeer ik ook toe te passen als coach.