Benno Hams

Schoolleider uit het middenmanagement, C.T. Stork College, Hengelo

Coachtraject

Als Benno je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Benno

Als coach staat bij mij de coachee met zijn behoefte centraal; hoe kan hij/zij het antwoord vinden op een persoonlijke ontwikkelingsvraag. Door het proces zo te verzorgen dat het de coachee stimuleert zelf conclusies te trekken en tot besluiten te komen.

Werkervaring

Momenteel werkzaam als lid van de schoolleiding van het C.T. Stork College in Hengelo. Een samenwerkingsschool voor het beroepsgerichte VMBO.
2015-2018: Bestuursbureau OSG Hengelo - Beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit
2006-2015: Teamleider Bataafs Lyceum met als specialisatie onderwijs ontwikkeling en vormgeving voor hoog- en meerbegaafde leerlingen.

Wat kenmerkt Benno als coach

Een kenmerk van mijn vorm van coaching is om samen te analyseren door middel van vragen maar ook kaarten en beelden (deze zeggen namelijk soms meer dan 1000 woorden). Hierbij staan de normen en waarden van de coachee altijd voorop maar worden er wel spiegels gebruikt om de wereld eens op een andere manier te bekijken.

Wat Benno inspireert

Als coach en (amateur)fotograaf altijd op zoek naar de mens achter het beeld. Wat drijft iemand en hoe kun je de persoon nog verder en beter ontwikkelen.