Nol van Beurden

Bestuurder, CVO 't Gooi, Hilversum

Coachtraject

Als Nol je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Nol

Ik ben sterk gericht op processen van school- en medewerkersontwikkeling vanuit een heldere visie op onderwijs. Vaak hoort daarbij dat er eerst grondig aandacht is voor de drijfveren van de coachee waarna ik werk aan hoe deze zich kan positioneren in de organisatie en wat passende acties kunnen zijn. Steeds gericht op het creëren van gemeenschappelijkheid en eigenaarschap in een team van medewerkers.

Werkervaring

Ik ben ruim 20 jaar schoolleider en (nu) bestuurder en heb op verschillende plekken gewerkt en in wisselende functies. Ik heb vooral veel ervaring in "onderwijs anders organiseren" , inclusief de ondersteunende processen, en strategisch personeelsmanagement. Ik heb ervaring met reorganisatie (incl sociaal plan) en passend onderwijs (waar ik bestuurlijk actief was/ben in verschillende samenwerkingsverbanden)

Wat kenmerkt Nol als coach

Ik zie mensen als deel van een systeem (van netwerken) en probeer hen mee te nemen in de dynamiek van onderwijs in de 21ste eeuw en in de integraliteit van leidinggevende verantwoordelijkheid. Daarbij ook het inzicht dat je altijd en intensief de kennis en ervaring van anderen nodig hebt. Ik koppel de ontwikkeling van individuen sterk aan die van de organisatie.

Wat Nol inspireert

Ik vind het prachtig om gemotiveerde mensen te helpen bij het maken van keuzes en zo te zien wat er in samenwerking voor moois tot stand gebracht kan worden. Ik ben zelf sterk gemotiveerd om, iedere dag, een verschil te maken voor leerlingen en anderen ondersteunen datzelfde te doen geeft mij ook weer energie.