Yvonne Kerkvliet

Schoolleider uit het middenmanagement, Beroepscollege Leystede, SCOL., Leiden

Coachtraject

Als Yvonne je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Yvonne

Ik ben een goede luisteraar met humor. Ik ben niet bang te confronteren, maar doe dat altijd respectvol en voorzichtig. Mijn aanpak is oplossingsgericht. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs. Heb verschillende functies en taken uitgevoerd en ben afgelopen jaar geswitcht van havo/vwo naar VMBO. Daar ben ik nu leraar en coach/BOS.
Het is altijd prettig als iemand tijd maakt voor jou om te luisteren, mee te denken, te spiegelen of je uit te dagen. Daar moet je even voor gaan zitten! En niet een keer, maar een paar keer. Dat kan een neutrale coach, en dat is het leuke aan coach zijn!

Werkervaring

Leraar VO
Teamleider VO (Bonaventuracollege)
Schoolopleider VO (ROSRijnland)
BOS en Coach VO (Beroepscollege Leystede)

Wat kenmerkt Yvonne als coach

Ik ben een goede luisteraar met humor. Ik ben niet bang te confronteren, maar doe dat altijd respectvol en voorzichtig. Mijn aanpak is oplossingsgericht.

Wat Yvonne inspireert

Het onderwijs natuurlijk! In het onderwijs ben je als leraar bezig om leerlingen iets te leren, iets te laten ontdekken, zelfstandig te maken, te leren samen te werken, te laten ontdekken wat ze kunnen, willen en durven te proberen, fouten maken..etc. Dat gun ik volwassenen ook! Hoe kan je nieuwe situaties aanpakken. Hoe laat je beperkingen/ blokkades verdwijnen?