Mark de Kievit

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Fioretti College Lisse , Lisse

Coachtraject

Als Mark je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Mark

Inzichten werken zo verhelderend! Ze werken bevrijdend en zorgen ervoor dat we weer met energie en vol van bevlogenheid verder kunnen. Ik wil jou met behulp van oplossingsgerichte, op mogelijkheden gerichte coaching helpen je doelen als leidinggevende in het onderwijs te bereiken. Daarbij komen de uitnodiging, aansporing, scherpstelling en kwelling van mij; de uitdaging, reflectie, het inzicht en de actie van jou!.

Werkervaring

Ik werk sinds augustus 2000 in het Voortgezet Onderwijs en heb daar bijna alle rollen en taken in school wel een tijdje gedaan. Van docent tot decaan en van mentor tot onderwijsinnovator. Alweer tien jaar heb ik een leidinggevende rol, momenteel als rector van het Fioretti College in Lisse. Na mijn opleiding MEL (schoolleidersopleiding) heb ik echt een groeistap gemaakt in mijn persoonlijk leiderschap door twee en een half jaar onder begeleiding van twee coaches lid te zijn geweest van een Leiderschapscirkel. Ik heb daar de grote impact van coaching mogen ervaren.

Wat kenmerkt Mark als coach

Vanuit mijn kernkwaliteiten, alertheid en betrokkenheid, ga ik er all the way voor om jou te begeleiden. Dat betekent dat we samen onderzoeken en dat elke zoektocht naar de oplossing voor jou, ook voor mij een zoektocht is waaraan ik mij verbind, rationeel en emotioneel.

Wat Mark inspireert

Samenwerken met anderen geeft mij energie en inspireert mij. Ik leer graag met en van anderen. Ik hou van eigenzinnigheid, mensen die hun eigen toon hebben. Mensen zien die hun talenten inzetten en zo bevlogen kunnen zijn, maken mij blij. Ik hou ervan als mensen werken vanuit hun talenten en passie. Dat voel je, dat beleef je!

Verder inspireren mooie verhalen mij. Die zijn er in vele vormen: van een mooie film tot een steengoed stripverhaal. De meerstemmigheid en veelkleurigheid van de wereld ontvouwen zich door verhalen.