Tanja Grotenhuis

Schoolleider uit het middenmanagement, Bonhoeffercollege, Castricum

Coachtraject

Als Tanja je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Tanja

Mijn coachees omschrijven mij als onderzoekend, verstand van zaken, doortastend en ervaren het contact met mij als prettig.

Werkervaring

Ik werk sinds 2014 als leidinggevende binnen het VO.

Wat kenmerkt Tanja als coach

Als coach hoop ik mijn coachée in zijn of haar ontwikkeling te kunnen ondersteunen. Hierin zie ik als doel om te kunnen zijn wie je bent en daar verbinding mee te kunnen maken.

Daarnaast durf ik als coach ook ‘spannende’ en prikkelende vragen te stellen, ook dit kan alleen vanuit verbinding. Mijn uiteindelijke doel is altijd geluk, op welke manier dan ook.

Wat Tanja inspireert

Ik vind het onderwijs de mooiste sector die er is. Daarnaast heb ik een passie voor leren en ontwikkelen. Als leidinggevende sta ik zelf ook zeker niet stil.

Mijn filosofie is dat je samen sterker kunt zijn en worden, van elkaar leer je en ontwikkel je je verder. Als coach hoop ik daar een mooie rol in te kunnen spelen. Uit ervaring weet ik nu ook dat je soms maar iets kleins hoeft te doen om een grotere verandering te kunnen bewerkstelligen, hoe mooi is dat?!