Peter Kunst

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Calvijn College, Tholen en Krabbendijke

Coachtraject

Als Peter je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Peter

Met inzet van mijn creativiteit gaan we samen jouw vraag onderzoeken. We ontdekken verrassende werkvormen om jouw vraag te verkennen. Dat leidt altijd tot nieuwe inzichten die jou helpen op weg naar de oplossing. Ik zie er naar uit!

Werkervaring

Na drie jaar basisonderwijs ben ik aan de slag gegaan als tekenleraar in het beroepsonderwijs. In de eerste 17 jaar heb ik naast mijn creatieve vak mezelf ook mogen ontwikkelen tot teamleider in het LWOO. Creativiteit en leerlingenzorg staan bij mij hoog in het vaandel. Ondertussen geef ik nu 20 jaar leiding als locatie directeur. Boeiend dat leidinggeven en creativiteit ook goed blijken samen te gaan! Nu wil ik graag delen!

Wat kenmerkt Peter als coach

Samen zoeken, in alle rust en met verrassende werkvormen, tot we bij de kern zijn! Dan kan jij verder.

Wat Peter inspireert

Ik heb mezelf laten coachen en ik was verwonderd over het effect! Wat gebeurd hier? Dat was de trigger voor mij om me te gaan verdiepen en de opleiding te gaan volgen. Ik ben nog steeds verwonderd, nu aan de andere kant van de tafel. Coaching helpt en geeft nieuwe inzichten. Coaching verandert mensen. Wow.