Claasje Quadekker

Bestuurder, Lyceum Sancta Maria, Haarlem

Coachtraject

Als Claasje je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Claasje

Ambitieus en doelgericht. Nieuwsgierig naar de mens achter het gedrag. Ik haal er plezier uit om samen, met een gezonde dosis eigenaarschap en verantwoordelijkheid, in te zetten op de die voor je liggen. En dat doe ik graag vanuit positivisme en structuur.

Werkervaring

Sinds 2016 ben ik Rector-bestuurder van Lyceum Sancta Maria, een leuke havo-vwo school in Haarlem. Voorheen heb ik diverse leidinggevende functies in het VO gehad zoals conrector onderwijs, teamleider en gestart als docent. In totaal goed voor ruim 25 onderwijservaring. In mijn vrije tijd ben ik lid van de raad van toezicht bij het Teylers Museum, kwaliteitszetel onderwijs.

Wat kenmerkt Claasje als coach

Blijvend werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling vind ik voor mezelf belangrijk en zie ik ook als verrijking voor een ander. Vanuit mijn positieve grondhouding met gevoel voor humor ben ik ook gedreven en doelgericht. Mijn coachees geven me terug dat ik gericht luister, doortastend ben en vragen weet te stellen waar je echt over moet nadenken maar daardoor wel verder komt.

Wat Claasje inspireert

Mijn overtuiging is dat iedereen intuïtief weet wat voor zichzelf een goede weg is. Als je dan op zoek bent naar die juiste weg of onbewust van die weg afraakt, haal ik er oprecht plezier uit om in dat proces jou ‘het stuur’ weer in handen te laten nemen.