Annelies van Dorst

Schoolleider uit het middenmanagement, Scala College, Alphen aan den Rijn

Coachtraject

Als Annelies je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Annelies

Met veel plezier werk ik in het onderwijs waar gedreven docenten zich inzetten om kinderen voor te bereiden op hun plek in de maatschappij. Samen het verschil kunnen maken. Daar ga ik voor. Vanuit de verbinding mensen ondersteunen in hun ontwikkeling op een manier die het beste bij hun past. Dat is waarom ik coach ben.

Werkervaring

Op dit moment ben ik teamleider van het tweetalig onderbouwteam van het Scala College. Ik geef leiding aan 25 docenten die dagelijks de lessen verzorgen in het Engels aan zo'n 300 leerlingen die het onderwijs volgen op havo- of vwo-niveau. Samen ondersteunen we de leerlingen in hun ontwikkeling tot wereldburger.
Met veel plezier begeleid ik daarnaast intervisiebijeenkomsten buiten de school. Het is iedere keer weer heel bijzonder hoe in gezamenlijkheid nieuwe inzichten ontstaan die mensen verder helpen.

Wat kenmerkt Annelies als coach

Door nieuwsgierig te zijn leer ik over jou. Graag ga ik goed voorbereid en gestructureerd in gesprek. Ik vind het een uitdaging zo veel mogelijk verschillende aspecten aan de orde te brengen. Zo ontstaan nieuwe inzichten die je verder helpen. Ik ben ambitieus, maar ook geduldig. Ik ben oplossingsgericht, maar geloof ook in eigenaarschap.

Wat Annelies inspireert

Graag neem ik de tijd om met jou op weg te gaan langs de route die jij zelf onbewust al weet.