Hanneke de Vlaam

Schoolleider uit het middenmanagement, Sint-Maartenscollege, Voorburg

Coachtraject

Als Hanneke je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Hanneke

Als coach geef ik jou inzicht in je eigen gedrag. Onder mijn begeleiding ga jij op zoek naar patronen in jouw gedrag die belemmerend werken in je (verdere) ontwikkeling. Daarbij ga je ook op zoek naar jouw innerlijke drijfveren en kwaliteiten. Met als uitkomst dat je trouw blijft of weer wordt aan de persoon die je bent.

Werkervaring

Al bijna 25 jaar ben ik werkzaam in het VO. De afgelopen 10 jaar als afdelingsleider, conrector en interim-schoolleider.

Ik heb in plaats van de opleiding tot VO-managementcoach van de VO-academie, de opleiding tot coach Practitioner gevolgd en ben met mijn eigen coachpraktijk aangesloten bij de Nederlandse orde van Beroepscoaches. De opleiding tot coach Practitioner is een verdieping op de opleiding tot VO-managementcoach zoals die door de VO-academie wordt aangeboden.

Wat kenmerkt Hanneke als coach

Soms kan een ander het beter omschrijven.......
Hanneke weet in onze sessies een veilige sfeer te creëren waarin ik mijn gedachten en gevoelens durf te delen. Ook weet zij op de juiste momenten mij een spiegel voor te houden, waardoor ik me bewust word van mijn eigen gedachten en gevoelens. De evenwichtige combinatie van confrontatie en het creëren van veiligheid in onze gesprekken heeft mij niet alleen gestimuleerd tot zelfreflectie, maar heeft ook voor vooruitgang gezorgd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo ben ik me nu bewuster van mijn kwaliteiten, valkuilen en cognities. Hanneke heeft een groot empathisch vermogen en een kritische houding. Met de juiste dosering reflectie, confrontatie en humor heeft zij mij begeleid met het realiseren van mijn doelen.