Hans Warris

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, RSG Wolfsbos, Hoogeveen

Coachtraject

Als Hans je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Hans

Iedere dag wil ik een bijdrage leveren aan ontwikkeling van leerlingen en collega's. Als VO Managementcoach draag ik graag bij aan jouw ontwikkeling vanuit de coachvraag die voorligt. De kunst is dan telkens te kijken wat wel goed gaat, wat wel lukt. Om daarop, vanuit oplossingsgericht werken, verder te bouwen.

Werkervaring

Als directeur onderwijs bij RSG Wolfsbos ben ik verantwoordelijk voor het gehele onderwijskundig beleid van de school. Samen met alle collega's geven we hier vorm aan. Ik heb brede ervaring als docent, projectleider, teamleider in zowel vmbo als havo/vwo onderwijs.

Wat kenmerkt Hans als coach

Betrokkenheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en eigenaarschap staan voor mij voorop als coach. Je mag vertrouwen op jouw eigen ontwikkeling en kunt ervan uitgaan dat je soms veel meer kunt dan je zelf denkt. Samen met jou ga ik graag de uitdaging van jouw coachvraag aan.

Wat Hans inspireert

De energie en onbevangenheid die leerlingen geven in combinatie met het vertrouwen dat collega's voelen om zich elke dag te mogen ontwikkelen vanuit eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Zo kunnen grenzen verlegd worden en komen talenten tot wasdom.