Ezra Meijer

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Scala College, Alphen aan den Rijn

Coachtraject

Als Ezra je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Ezra

Ga er maar aan staan! Schoolleider worden is één, maar hoe word je een goede schoolleider? Samen met jou onderzoek ik graag wat jou drijft, wie je bent en wat je al in huis hebt om dit belangrijke werk te kunnen doen. Samen gaan we op zoek naar wat jou kenmerkt en hoe je dat kunt verbinden aan jouw werk als schoolleider.

Werkervaring

Momenteel werk ik als directeur op het Scala College, een bruisende schoolgemeenschap in Alphen a/d Rijn. Hiervoor heb ik jarenlang gewerkt als afdelingsleider, plaatsvervangend rector en docent maatschappijleer en maatschappijwetenschappen.

Wat kenmerkt Ezra als coach

Mensen zijn uniek. Elk mens kijkt op zijn eigen wijze naar de wereld en ziet verschillende uitdagingen. Ik wil graag horen wie jij bent en hoe jij kijkt naar jouw werk als schoolleider. Ik vind het leuk om (beginnende) schoolleiders te helpen om zichzelf te kunnen ontwikkelen om met vertrouwen dit werk te kunnen doen. Het doel is dat jij vanuit rust je verantwoordelijkheid kunt nemen voor het werk en de mensen en leerlingen aan wie je leiding geeft.

Wat Ezra inspireert

De ontwikkeling van mensen en de diepere lagen onder ons gedrag.