Maartje Buijs

Schoolleider uit het middenmanagement, Lorentz, Arnhem

Coachtraject

Als Maartje je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Maartje

Iedereen kan zichzelf altijd ontwikkelen, kan leren van anderen en zichzelf op een grootse manier of juist heel klein. Daar een bescheiden bijdrage aan leveren, is voor mij wat coaching waardevol maakt.

Werkervaring

Op dit moment ben ik conrector onderwijs. Hiervoor was ik conrector leerlingbegeleiding. Dat betekent dat ik inmiddels bekend ben met alle portefeuilles. Binnen de stichting Quadraam heb ik het leiderschapsprogramma 'afdelingsleiders gezocht' mede opgezet. Als lid van programmaraden binnen de NRO (nationaal regieorgaan onderzoek) was ik medeverantwoordelijk voor de uitgaven van subsidies voor onderwijsonderzoek.

Wat kenmerkt Maartje als coach

Het meest passend bij mij is oplossingsgericht coachen, ik houd van zowel diepgang als lichtheid in een gesprek. Door opgedane ervaring heb ik inmiddels de ruimte, rust en aandacht om te luisteren, te vragen en daarmee van waarde te kunnen zijn voor anderen.

Wat Maartje inspireert

Ik vind het geweldig als ik kan zien dat iemand het lef heeft om te leren, zich kwetsbaar kan opstellen en fouten durft te maken. Ik geloof dat je daarmee prachtige dingen tegen komt.