Erna Brummel

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Stedelijk College Eindhoven, Eindhoven

Coachtraject

Als Erna je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Erna

'Je kunt jezelf beter goed ontmoeten, dan steeds blijven tegenkomen.'
Coaching is voor mij een middel wat je kunt inzetten om persoonlijke groei in je leven en je werk te realiseren. Door te weten wie je bent, wat je wilt, wat je passie en je kracht is, leg je een stevige basis voor balans en ontwikkeling.
Tijdens de coachgesprekken ben jij aan zet en prikkel ik je om eerlijk te reflecteren en je eigen overtuigingen onder de loep te nemen.

Werkervaring

Momenteel werk ik als directeur op het Stedelijk College Eindhoven, locatie Henegouwenlaan. Een mavo/havo/vwo school met een grote tweetalige afdeling.
Daarvoor heb ik vijftien jaar op verschillende scholen leidinggevende functies gehad en gewerkt als docent.

Wat kenmerkt Erna als coach

Ik ben open, eerlijk en toegankelijk en een onderwijsmens in hart en nieren. Ik houd van ontwikkeling en beweging en vind het een voorrecht als ik een stukje mee mag lopen op het pad van een coachee.

Wat Erna inspireert

Voor mij is het essentieel om te werken vanuit de bedoeling en om te weten door welke waarden mensen worden gedreven. Persoonlijk leiderschap zien ontwikkelen bij leerlingen en collega's maakt mij iedere dag blij.