Irene Prins

Schoolleider uit het middenmanagement, Kaj Munk College, Hoofddorp

Coachtraject

Als Irene je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Irene

Ik ben een enthousiaste, betrokken, empathische coach. Ik kan goed luisteren, geef duidelijke feedback. In het afgelopen jaar heb ik twee startende teamleiders gecoacht, tot grote tevredenheid. Beide hebben aangegeven ook komend jaar mij als coach te willen. Dit is ook waarom ik coach ben, verbinding maken met de mensen, er zijn voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor en mensen op weg kunnen helpen om het voor hen juiste pad te vinden.

Werkervaring

Ik werk al vele jaren als teamleider, eerst van de brugklassen, toen onderbouw Technasium en ga nu mijn vierde jaar in als teamleider bovenbouw vwo. De hele school doorlopen de laatste 21 jaar.

Wat kenmerkt Irene als coach

Ik ben Irene, ik ben 60 jaar. Het drie volwassen zonen, drie schoondochters en vijf kleinkinderen waar ik reuze blij mee ben. Ik ben graag in gesprek, in verbinding met mensen. Ik kan goed luisteren, geef feedback en ik word blij als ik merk dat ik mensen verder kan helpen. Niet iets oplossen , maar wel zorgen dat de mensen zelf de oplossing vinden.

Wat Irene inspireert

Vele mensen hebben mij geïnspireerd. Wat is belangrijk: wees eerlijk over je zelf, maar vooral wees eerlijk naar jezelf. Ontdek wie je bent, wat je wilt, waar je gelukkig van wordt. Alleen dan kun je ook andere helpen.