Jan-Mattijs Heinemeijer

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Mendelcollege, Haarlem

Coachtraject

Als Jan-Mattijs je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Jan-Mattijs

Beste lezer,
Wat leuk dat we zo ´al even´ contact hebben. Ik zou graag in gesprek willen. Want dan kunnen we zien of we bij elkaar passen. Alleen dan werkt coaching. Mijn ervaring leert wel dat ik veel collega´s verder kan helpen. Ik ben blij dat ik de VO-management opleiding heb gevolgd. Veel geleerd en nu wat terug doen!

Werkervaring

Docent, afdelingsleider, adjunct-directeur, directeur. Dat allemaal 26 jaar lang in Amsterdam op het Calandlyceum. Nu twee jaar als rector-bestuurder op het Mendelcollege in Haarlem. Daarnaast mijn hele leven al als trainer-coach in de hockeywereld,

Wat kenmerkt Jan-Mattijs als coach

Schoolleider is een eenzaam beroep. Het is zo van belang dat je vragen blijft stellen, reflecteert en de tijd neemt. Dat is soms ´alleen´ best lastig. Geen tijd, druk, komt er niet van, enz enz. Ik gun iedereen om dat wel te doen! Neem de tijd, ik geef niet meer dan steun en samen komen we verder.

Wat Jan-Mattijs inspireert

Ik geniet oprecht als iemand verder komt met zijn/haar zoektocht naar eigen drijfveren, eigen keuzes, eigen bedenkingen.
Als je weet waar je vandaan komt, wat je script is, weet je meer van jezelf en geeft leiderschap richting. Dat geeft kracht en steun.