George Bos

Schoolleider uit het middenmanagement, College de Heemlanden, Houten

Coachtraject

Als George je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over George

Vertrouwen, relativering en interesse zijn belangrijke pijlers voor mijn coaching. Vanuit die kernwaarden ga ik samen met jou op zoek naar de antwoorden op je vragen. Waar loop je tegenaan en waarom is dat een vraag voor je? Wat streef je na? Wat wil je bereiken? Soms lijkt het alsof er geen goed antwoord op de vraag bestaat. In het coachingtraject bied ik je de rust en de ruimte om beweging te krijgen in je vraagstuk.

Werkervaring

Van oorsprong ben ik docent Nederlands. Altijd gewerkt in het VO, van VMBO basis tot en met Atheneum+. Sinds 2000 begonnen met leidinggevende taken. Van leerjaarcoördinator, via teamleider, naar afdelingsleider. Veel gezien, veel beleefd, veel geleerd. Sinds 2015 afdelingsleider brugklassen en atheneum-2.

Wat kenmerkt George als coach

Vertrouwen in de kwaliteiten van jou als leidinggevende, vragen stellen zonder oordeel en met humor als het kan. Coaching gaat over het zoeken naar oplossingen. De oplossing voor morgen vind ik meestal belangrijker dan het ontstaan van het probleem van gisteren. In mijn coaching ga ik samen met jou op zoek naar de oplossing.

Wat George inspireert

Leidinggeven in het onderwijs is een boeiende uitdaging. Leidinggevenden doen veel en vaak ook nog veel dingen tegelijk. Werken in het onderwijs is mensenwerk. Ik ben ervan overtuigd dat die mensen het goede nastreven, maar dat manier waarop zij dat doen is nogal verschillend. Door de goede vragen te stellen en op zoek te gaan naar jouw drijfveren en motivatie kom je dichter bij de antwoorden.