Kees Smit

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Willem van Oranje College, Waalwijk

Coachtraject

Als Kees je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Kees

Enige jaren geleden heb ik mij aangemeld voor het coachtraject. Ik vind het erg leuk om ruimte te bieden, zodat er tijd voor reflectie ontstaat. Veel energie gaat bij veel mensen zitten in dingen die niet zo lekker lopen. Terwijl er altijd heel veel zaken zijn waar het lekker gaat En juist uit die momenten kun je putten.

Werkervaring

Bijna 20 jaar ervaring heb ik in diverse functies in het management. Op het Willem van Oranje College in Waalwijk ben ik locatiedirecteur. Dagelijks ga ik met veel plezier naar mijn werk. Plezier heb ik in de ontmoetingen met leerlingen en collega's. Didactische en onderwijskundige vernieuwingen zijn mij sterke terreinen.

Wat kenmerkt Kees als coach

Rustig en betrokken. Naast dat ik probeer anderen te laten nadenken, wil ik zelf ook wel meedenken. Misschien een valkuil bij het coachen, maar samen nadenken over mogelijkheden levert meestal iets op voor beide partijen.

Wat Kees inspireert

Mensen die met passie kunnen vertellen over waar ze mee bezig zijn en ook over de nodige dosis humor beschikken. En eigenlijk ben ik ook nog gewoon graag docent. Ieder jaar zorg ik er dan ook voor dat ik een periode lessen kan geven (natuurkunde/ NLT, levensloop van sterren).