Geoffrey van Melick

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Wolfert van Borselen (locatie Wolfert College) , Rotterdam

Coachtraject

Als Geoffrey je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Geoffrey

Herken je dat: altijd het gevoel een goede coach of adviseur te zijn voor een ander maar de slechtste coach voor jezelf? Niets is ons vreemd als schoolleiders. Toch lopen we dagelijks tegen allerlei uitdagingen aan en proberen we daarmee te dealen. Maar in hoeverre sta je eigenlijk stil bij je eigen vragen, je kwaliteiten maar ook je uitdagingen, je mogelijkheden maar ook je beperkingen?
Als schoolleider met inmiddels 34 jaar onderwijservaring heb ik nog altijd een coach. En iedere keer krijg ik weer nieuwe inzichten over patronen die mij helpen maar ook belemmeren.
Een noodzakelijke stap voor verandering en groei. Iedere dag een stukje beter. Graag ondersteun ik schoolleiders die klaar zijn voor hun eigen vragen en uitdagingen.

Werkervaring

34 in het onderwijs waarvan circa 10 jaar als docent biologie. De overige 24 jaar als eindverantwoordelijk schoolleider actief in het voortgezet onderwijs. Hiervan al weer 18 jaar op dezelfde school waarbij er in de huidige tijd meer uitdagingen zijn dan ooit. Het is in ieder geval nooit saai.

Wat kenmerkt Geoffrey als coach

Eerlijk, oprecht, gedreven, energiek en direct.

Wat Geoffrey inspireert

Ik kan met gepaste trots genieten van de groei die een ander laat zien. Ik hoef zelf niet meer zo nodig op de fruitkist te staan. Juist door er van af te stappen ben ik meer gegroeid dan ooit. Zo heb ik echt leren kijken en heb inmiddels een team wat aanvullend is aan elkaar.