Ewoud Stadman

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, OSG Singelland , Drachten

Coachtraject

Als Ewoud je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Ewoud

Ik ben een energieke en positief ingestelde coach die vanuit een waarderend perspectief de ander (zichzelf) op het juiste spoor weet te zetten. Ik ben open en direct, ik draai er niet omheen. Vertragen kan ik goed en vind ik ook belangrijk maar ik houd er ook graag een beetje de vaart in.

Werkervaring

Ik ben al mijn hele werkzame leven aan het werk in het onderwijs. Altijd onderwijs met een "bijzonder" randje. Begonnen als leerkracht bij de kinder - en jeugdpsychiatrie , daarna op een school voor (V)SO cluster 4 . Ik ben daarna vanuit een teamleiders functie directeur geworden op een vso cluster 4 school. Dat heb ik een aantal jaren gedaan. Nu ben ik al 3,5 werkzaam als directeur op een praktijkschool. Deze school is heel bijzonder omdat wij een intensieve samenwerking zijn tussen een openbaar bestuur en een christelijk bestuur. Twee scholen (op papier) , 1 team en 1 onderwijsmodel. Samen is alles beter!

Wat kenmerkt Ewoud als coach

Direct en eerlijk
Waarderend en optimistisch
Oplossingsgericht en ondersteunend

Wat Ewoud inspireert

"Nooit iets zelf doen wat een ander beter kan" , is niet zo kort door de bocht als hij klinkt hoor :)