Arn Bressers

Bestuurder, Onderwijsstichting De Peel, Gemert

Coachtraject

Als Arn je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Arn

Mijn laatste coachee beschreef het als volgt: 'Je bent een goede luisteraar, stelt prikkelende vragen en weet dat te doen op een manier die voor mij 100% veilig voelt.'

Als coach creëer ik rust en ruimte, stel veel vragen en help de coachee bij reflecteren, bewustwording en zijn/haar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Werkervaring

In het VO ben ik sinds 2019 bestuurder (voorzitter CvB) en werkte ik daarvoor als bovenschools directeur. Ik ben ca. 20 jaar werkzaam in het onderwijs. Tot 2017 werkte ik in het HBO en ben daarna geswitched naar het VO.
In het HBO heb ik functies als opleidingsdirecteur, manager bedrijfsvoering en programmaleider gehad.

Wat kenmerkt Arn als coach

Het fundament van mijn coaching haal ik uit de NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Op NLP vlak heb ik de practitioner, master en post-master doorlopen. Het geeft me, samen met het materiaal uit de VO managementcoach opleiding, een rijke toolbox met materiaal om je als coachee verder te helpen.