Reinald Gerbenzon

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, osg Singelland, Drachten en Surhuisterveen

Coachtraject

Als Reinald je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Reinald

Inmiddels heb ik vele jaren als schoolleider mogen werken in heel uiteenlopende, eigenwijze, scholen. Met vallen en opstaan heb ik een schat aan ervaring en heb mijn eigen stijl daarin kunnen vinden. Ik vind het een cadeau als ik nu met startende leiders een stukje samen mag oplopen in hun proces

Werkervaring

Bij osg Singelland ben ik directeur van de ISK.
Eerder had ik verscheidene en heel diverse kleinere zeer vernieuwende scholen onder mijn hoede bij Het Stedelijk Lyceum in Enschede en daarvoor bij Piter Jelles in Leeuwarden e.o.

Wat kenmerkt Reinald als coach

Wat mij kenmerkt als coach is, dat ik oplossingsgericht ben. Ik neem de tijd om met je samen breed te verkennen waar je uitdagingen en valkuilen liggen. Ik wil daarna graag werken aan jouw eigen authentieke leiderschap.

Wat Reinald inspireert

Ik geloof, dat niemand 's ochtends zijn bed uitkomt met het plan er die dag een puinhoop van te maken. Om met "Rutger" te spreken, de meeste mensen deugen.
Ik wil werken vanuit vertrouwen. Een uitspraak van mezelf hierin is : "vertrouwen hebben is ook een keuze!"
Daarnaast ben ik van mening, dat we in het onderwijs met behoorlijk opgeleide medewerkers werken. Ik geloof dan ook zeer in elkaar benaderen op ooghoogte (ook leerlingen overigens) en dat is voor mij de werkelijke 'drive' achter lerende organisaties...elkaar serieus nemen.