Anna-Paulien Smits

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, zelfstandig, Heerhugowaard

Coachtraject

Als Anna-Paulien je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Anna-Paulien

Tijdens het coachtraject zorg ik voor rust en ruimte zodat je eerlijk en met compassie naar jezelf en je eigen handelen leert kijken. De ervaring leert dat in een viertal sessies al veel bereikt kan worden.

Werkervaring

Tijdens de opleiding "Coach Foundation" heb ik geleerd het oplossingsgerichte coachen toe te passen vanuit de gedachte dat ieder mens mogelijkheden in zich draagt om succes te realiseren. Tijdens de opleiding "Coach Practitioner" heb ik nog veel meer perspectieven leren kennen die helpend kunnen zijn bij diverse vraagstukken.
Ik werk zelfstandig als coach en trainer in het voortgezet onderwijs: www.annapauliensmits.nl
Ik ben co-trainer voor de opleiding Coach Practitioner bij BGL.

Wat kenmerkt Anna-Paulien als coach

Mijn motto is "iedereen leert" Daarbij is het mijn rol om voortdurend te pendelen tussen visie en praktijk. Het mooie is dat een kleine stap in de goede richting al voldoende is om een proces van grote verandering op gang te zetten.

Wat Anna-Paulien inspireert

"Het coachingstraject heeft verhelderend gewerkt ten aanzien van mijn actuele vraagstukken. Bedankt voor je tijd, energie en dat ik bij jou kon zijn wie ik ben in al mijn ontwikkelingen"
M., schoolleider in Noord-Holland