Annelies Stoepker

Schoolleider uit het middenmanagement, Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum, Appingedam

Coachtraject

Als Annelies je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Annelies

Als coach bied ik een luisterend oor, de rust en de ruimte voor een goed gesprek. Samen kijken we vanuit verschillende perspectieven naar een vraagstuk om op zoek te gaan naar de oplossingen en uitdagingen die passend zijn voor de situatie.

Werkervaring

Ik heb een brede onderwijservaring in zowel in het havo/vwo, vmbo alsook in het mbo als docent en leidinggevende.
Ik heb een coachende stijl van leidinggeven met als perspectief samen te werken aan het beste onderwijs voor onze leerlingen en samen op zoek gaan naar wat jou inspireert en beweegt.

Wat kenmerkt Annelies als coach

Vanuit mijn open en geïnteresseerde houding is er tijd en ruimte om vanuit verschillende perspectieven op zoek te gaan naar de doelen en beweegredenen, daarnaast ook oog te hebben voor de valkuilen en blinde vlekken.
Mijn insteek is om samen goed het vraagstuk te verkennen. Vervolgens werken we via oplossingsgerichte gespreksvoering of met methodieken die meer gebruik maken van beeld of ervaring. Op die manier vinden we zeker oplossingsrichtingen en/of nieuwe inzichten.

Wat Annelies inspireert

Ieder mens volgt zijn eigen weg, soms is het goed om even stil te staan en te onderzoeken welke weg zich achter jou gevormd heeft en of dit nog wel de weg is die je wilt volgen.

Mijn motto is dat je een leven lang leert: geniet bij deze reis niet alleen van het uitzicht, maar ook van de weg daar naartoe.