Ingrid van Zuijdam

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, Stedelijk College, Eindhoven

Coachtraject

Als Ingrid je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Ingrid

Mijn manier van coachen is oplossingsgericht met een hoge mate van beweging in de sessies. Deze lettelijke beweging zet ook beweging in je eigen ontwikkeling in gang. Soms gaan we letterlijk naar het bos en soms zit die beweging meer in de werkvormen die we samen kiezen. Ik streef naar zelfstandigheid en reflectie op het eigen gedrag en vind het een voorrecht om anderen daarbij te ondersteunen.

Werkervaring

Ik ben in 1979 gestart als docente Lichamelijke Opvoeding en werk sinds 1987 in een management functie binnen het onderwijs. In eerste instantie als conrector onderwijs op het Rythoviuscollege in Eersel en sinds 2006 als opleidingsdirecteur op het Stedelijk College Eindhoven. Mijn taakgebieden zijn onderwijs en leerlingbegeleiding, PR en kwaliteitszorg. Sinds 1 augustus 2020 ben ik met pensioen.

Wat kenmerkt Ingrid als coach

Ik ben als coach in staat te luisteren en te analyseren waar de belangrijkste coachvraag ligt. Samen met de coachee zoek ik verder naar onderliggende kansen en belemmeringen om via gesprekken, beweging, oefeningen te komen tot een verdere ontwikkeling van de coachee. Verder informatie is te vinden op www.twee7twee.nl

Wat Ingrid inspireert

Samen je doelen bereiken en de dingen doen waar je goed in bent zijn mijn belangrijkste drijfveren. Dat kan binnen het onderwijs en ook daarbuiten. Het is mooi om een coachee te begeleiden naar het worden van een nog betere schoolleider/mens.