Ron Dorreboom

Schoolleider uit het eindverantwoordelijk management, RSG Noordoost Veluwe, Epe

Coachtraject

Als Ron je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Ron

Het verbinden van empathie en het behalen van resultaten als schoolleider. Met andere woorden steeds weer een pendel maken vanuit de theorie naar de praktijk en terug. Hoe boek je resultaten zonder de verbinding te verliezen.

Werkervaring

Als leerkracht vanuit het speciaal onderwijs, onderwijskundige op de lerarenopleiding ben ik nu bezig als schoolleider bij mijn 3de school. Vanuit Zwolle naar Utrecht naar Epe.
Vanuit parallelliteit coach ik graag schoolleiders, zoals ik vind dat leerlingen in mijn school gecoacht moeten worden. Erkende ongelijkheid geldt voor mij hierbij als uitgangspunt.

Wat kenmerkt Ron als coach

Ik ben een coach die probeert te stimuleren door collega's in hun kracht te zetten. Eerst goed je eigen kwaliteiten in beeld brengen om daarvanuit te bepalen welke stappen je passen in je eigen ontwikkeling. Als coach spiegel ik, reflecteren we samen op gedragen en maken we concrete afspraken om het met elkaar iedere dag een beetje beter te doen.

Wat Ron inspireert

Kern begrippen in mijn coaching zijn:

- Durf regie te nemen op je eigen leerproces