Elly Bakker-Pierik

Bestuurder, Christelijk College Nassau-Veluwe, Harderwijk

Coachtraject

Als Elly je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Elly

Mijn doel is echt wat te betekenen voor de coachee. Dat houdt voor mij in dat de coachee zelf ontdekt wat hij/zij al in huis heeft om een goede schoolleider te zijn en dit ook weet toe te passen in verschillende situaties. Hierbij blijft de coachee dicht bij zijn/haar eigen gevoel en weet de coachee ook wat zijn/haar behoeften zijn.

Werkervaring

college van bestuur 2013-heden
sectordirecteur havo-vwo 2009-2013
afdelingsleider vwo 3-6 2006-2009
docent ec/mo 2000-2009

Wat kenmerkt Elly als coach

Mijn stijl van leidinggeven kenmerkt zich als coachend leidinggeven. Mijn drive is om personen te laten ontdekken wat ze aan kracht hebben en hoe ze dit (nog) beter kunnen gebruiken in hun werk. Hierbij werk ik vanuit vertrouwen en commitment, zodat medewerkers steeds meer eigenaar worden van hun resultaten en hun ontwikkeling. Dit werkt positief uit voor de organisatie.
Als coach werk ik oplossingsgericht om te benadrukken van wat wel werkt en wat wel goed is. Het gaat erom dat de gecoachte zelf ontdekt en waardeert waarin zijn kwaliteiten en ontwikkelingen liggen. Problemen worden onderkend om te verhelderen hoe een situatie problematisch is zodat er bewustwording ontstaat van verlangen om te veranderen.