Christel Wets

Schoolleider uit het middenmanagement, Keizer Karel College, Amstelveen

Coachtraject

Als Christel je aanvraag accepteert, ontvang je een bericht met contactgegevens zodat je samen je coachvraag verder kunt uitdiepen en een afspraak kunt inplannen.

Over Christel

Ik coach op teamwerk. Hoe vind jij als leidinggevende je weg in de dynamiek van een team? Wat is jouw rol in relatie tot je team? Hoe vorm je samen een professioneel team? Dit zijn vragen van (startende en meer ervaren) afdelingsleiders. Coachgesprekken helpen je om je eigen koers te varen en grip te krijgen op de vraagstukken die op je pad komen. Je hebt een boeiend vak!

Werkervaring

Ik werk ca 20 jaar als schoolleider, waarvan vijf jaar als zelfstandig interim-manager. Ik oefen functies uit als teamleider, afdelingsleider of conrector. Ik werk(te) op verschillende scholen met verschillende teams. Daarnaast coach ik leidinggevenden in opleiding en heb ik een leergang voor startende schoolleiders opgezet

Wat kenmerkt Christel als coach

Ik heb er plezier in om met collega's over ons vak als schoolleider te praten. Ik ben nieuwsgierig naar je verhalen en ervaringen. Coaching helpt je om op een effectieve manier je werk te doen en je omgeving te beïnvloeden en zo te groeien. Coachingsgesprekken leveren nieuwe inzichten op en dat maakt ze de moeite waard, ook voor mijzelf.
'Relatie, autonomie en competentie' vormen mijn leidraad in mijn werk als schoolleider en ook in mijn werk als coach.

Wat Christel inspireert

'Leren' is mijn vak. Wat mij betreft het mooiste vak ter wereld. 'Leren' doet iedereen, overal. Coaching helpt om stil te staan, te vertragen, en daarna weer vooruit te gaan. Coaching helpt om inzicht te krijgen in wat je boeit, wat je beweegt, wat je ergert, waarvan je geniet, wat bij je past.
Quotes:
'vertragen om te versnellen'